Karim Aachboun

Karim AachbounManaging Partner
Karim Aachboun is fiscaal econoom en heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 begon Aachboun zijn carrière bij KPMG Meijburg & Co, waar hij tot medio 2016 aan was verbonden. Hierna besloot Aachboun als fiscalist zelfstandig aan de slag te gaan. Aachboun is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing en adviseert zowel multinationals als vermogende particulieren/families.

 

In de media is Aachboun meerdere keren positief in het nieuws gekomen in verband met zijn betrokkenheid bij een prestigieus nationaal project, waar ook premier Mark Rutte bij betrokken was. Ook heeft Aachboun diverse FC Barcelona spelers bijgestaan.

 

Aachboun’s cliënten komen vooral uit Brazilië, China, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Rusland, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Voorbeelden van door Aachboun bediende beursgenoteerde cliënten zijn onder meer: BNP Paribas en Louis Vuitton Moët Hennessy.

 

Tot slot, is Karim Aachboun als ‘Business Ambassadeur’ verbonden aan Stichting Elk Kind Een Bal, welke stichting een samenwerkingsverband heeft met de Johan Cruijff Foundation & Johan Cruijff Academy. Aachboun wil in zijn rol als ambassadeur zoveel mogelijk kinderen en jongeren stimuleren hun talent te gebruiken. Ook via de Aachboun Masterclass & Academy probeert hij professionals te bereiken.

 

LinkedIn
www.karimaachboun.nl

www.taxeco.nl
Belafspraak maken

Clients served