Masterclass Aachboun


Karim Aachboun, ook wel bekend als "Rocky Balboa v/d Zuidas", is als juridisch adviseur en fiscalist werkzaam bij het advieskantoor TaXeCo aan de Amsterdamse Zuidas.

Aachboun ontving op 5 mei het eerste exemplaar van het boek "Succes in een vreemd land" van wetenschappelijk senior onderzoeker Arnold Enklaar PhD van Universiteit Twente. Enklaar PhD motiveerde zijn uitreiking aan Aachboun als volgt: "Zonder twijfel bent u een rolmodel voor velen, zeker voor succesvolle mannen en vrouwen met een immigratieachtergrond. Ik heb over deze laatste groep een boek geschreven en zou u graag het eerste exemplaar overhandigen."

Bij NOS Radio gaf Aachboun aan dat hij de Masterclass Aachboun organiseert in het teken van de door hem ontwikkelde succesvolle methode “kwadrant denken”. Met deze methode heeft Aachboun op eigen kracht een plek in de top van het Nederlandse bedrijfsleven weten te bemachtigen.

Aachboun heeft diverse grote cliënten bijgestaan, zoals Louis Vuitton Moët Hennessy en Israel Chemicals Ltd. Daarnaast heeft Aachboun ook bekende Nederlandse zaken gedaan, zoals de kwestie van de ex-verloofde van Johnny de Mol en de kampioenskwestie tussen voetbalclubs AZ en Ajax.

Aanmeldingsformulier invullen