Over Aachboun


Karim Aachboun is fiscalist en juridisch adviseur en studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 begon Aachboun zijn carrière bij KPMG Meijburg & Co, waar hij tot medio 2016 aan was verbonden. Hierna besloot Aachboun als fiscalist en juridisch adviseur zelfstandig aan de slag te gaan. Aachboun is thans mede-eigenaar van TaXeCo Adviseurs, welk kantoor gevestigd is aan de Amsterdamse Zuidas.

Aachboun beschikt over een wereldwijd netwerk van fiscale en juridische experts, waardoor Aachboun in staat is om zijn cliënten van het beste advies te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal.

In de media is Aachboun meerdere keren positief in het nieuws gekomen in verband met zijn strategische betrokkenheid bij een prestigieus nationaal project (genaamd ICL), waar ook premier Mark Rutte bij betrokken was. Daarnaast heeft Aachboun beursgenoteerde cliënten bediend zoals Louis Vuitton Moët Hennessy en BNP Paribas. Verder heeft Aachboun diverse FC Barcelona spelers bijgestaan en ook voetbalclub AZ.

Ook heeft Aachboun diverse FC Barcelona spelers bijgestaan. Aachboun's cliënten komen vooral uit Brazilië, China, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Rusland, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Tot slot: Aachboun wil met zijn zakelijk netwerk zoveel mogelijk jongeren stimuleren hun talent te gebruiken. Via de Aachboun Academy & Aachboun Masterclass probeert hij talentvolle professionals te bereiken.

Alvast bedankt.